4M Solar Robot

4M Solar Robot
Merk: 4M Green Science
Model: Solar Robot
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
€ 19,95
Excl. BTW: € 16,49
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   
Verlanglijst Product vergelijk

Handleiding Engels

Handleiding NL +

4M Solar Robot

De leukte manier om te spelen met zonne-energie

Wij vinden het belangrijk dat kinderen spelenderwijs leren omgaan met groene energie. Dit kan zijn via proefjes, via een groene zaklamp maar dit kan ook door zelf een echte coole robot te bouwen! De Solar Robot is afkomstig uit de Green Science serie van 4M. 4M is een van de bekendste merken op het gebied van groen speelgoed en de kwaliteit van de materialen is dan erg goed. De 4M Solar Robot kan met andere woorden best tegen een stootje.

Op de Solar Robot kan je je fantasie helemaal loslaten!

Het leuke van de Solar Robot is dat je zelf een robot kan ontwerpen. Je kan namelijk verschillende (afval)materialen gebruiken om de robot verder aan te kleden bijvoorbeeld karton, papier of plastic. Eigenlijk biedt de Solar Robot dan ook oneindig veel speelplezier. De ene keer ga je met oud karton aan de slag en maak je een stoere dino en de volgende dag pak je het oude plastic om een groene monsterrobot te maken! Het enige probleem is dat je niet meteen het oude vuil mag weggooien, dat zijn namelijk de dinosaurussen en monsters van morgen!

Geen batterijen nodig. De Solar Robot lust graag zonnestralen.

Batterijen houden wij bij Green Energy Toys niet van. Daarom vindt u in onze shop geen enkel speelgoed op batterijen. Bij ons staat voorop om kinderen (en soms ook volwassen) te leren omgaan met groene energie op een leuke leerzame manier. Deze Solar Robot wordt bijvoorbeeld volledig aangedreven door de zon door middel van een klein zonnepaneel bovenop de robot.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Afmeting doos: 24x22x6cm
Handleiding: Nederlands, Engels en vele andere talen

Leeftijd
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
Powered By OpenCart
Green Energy Toys © 2017