Over ons

In 2010 kwam Eddy Hendriks op zijn zoektocht naar educatief speelgoed voor zijn kinderen in aanraking met speelgoed op zonne-energie. Hij was zo enthousiast over de verschillende educatieve en groene producten dat hij besloot, naast zijn werk als arts, het bedrijf Green Energy Toys op te richten.

 

Green Energy Toys heeft als doel om kinderen met groen speelgoed op een leuke en speelse wijze kennis te laten maken met duurzame energie. Jong geleerd is oud gedaan. De producten die Green Energy Toys verkoopt moeten op een verantwoorde manier vervaardigd worden met respect voor de mens en zijn omgeving. Wij werken samen met producenten en importeurs die dit onderschrijven en controleren. Producenten en importeurs dragen vaak bij aan educatieve en ecologische projecten om mensen in minder ontwikkelde gebieden te onderwijzen en ondersteunen. Alle producten moeten voldoen aan hoge veiligheidseisen.

Green Energy Toys ondersteunt Missie Antarctica 2048 van Wilco van Rooijen. Van elke order wordt 2,048% gedoneerd aan Missie Antarctica 2048. Met een truck op zonne-energie zal Team Wilco Antarctica bedwingen. Team Wilco wil met de ‘Missie Antarctica 2048’ de jeugd betrekken bij duurzaamheid: wat is dat dan eigenlijk, wat heb je eraan, wat kan jij doen? Wat is duurzame energie? Team Wilco wil laten zien dat we al zoveel kunnen op dit gebied… alleen doen we het nog niet!

De producten van Green Energy Toys zijn niet alleen interessant voor kinderen maar ook uitermate geschikt als duurzaam relatiegeschenk voor bedrijven.

Samen met Cleanbits dragen wij bij aan een groener internet. De website greenenergytoys.nl is groen gemaakt door aankoop van vier bomen via Cleanbits. Green Energy Toys streeft ernaar verzend- en vulmateriaal her te gebruiken.

 

 

 

Powered By OpenCart
Green Energy Toys © 2023