Skip to content

Speelgoed op groene energie

Speelgoed op groene energie; geen batterij meer nodig.
Ontdek, beleef en leer.
Groen speelgoed is hip, leuk, educatief en laat je kennis maken met de verschillende vormen van groene energie. Groene energie is energie opgewekt uit duurzame energiebronnen. De bekendste duurzame energiebronnen zijn zonlicht, windkracht en waterkracht.

Home
Home
Home

Green Toys

Green Toys producten worden gemaakt van 100% gerecyclede plastic melkflessen. Het speelgoed bevat geen BPA of ftalaten (weekmakers).
Alle Green Toys producten zijn verpakt in gerecyclede kartonnen dozen zonder kunststoffen, cellofaan of twist-banden en zijn 100% recyclebaar.

Bespaar water met een douchetimer

In een wereld waar duurzaam leven steeds belangrijker wordt, zoeken veel huishoudens naar manieren om hun waterverbruik te verminderen. Een van de meest effectieve tools die hierbij kan helpen, is de douchetimer

Showertimer

Top producten

Flatbed truck

Green Toys

€34,95

Chameleon 6-in-1 solar set

POWERplus

 €18,95

Solar helicopter

Eitech

 €34,95

Duurzame energiebronnen

Green energy toys zijn speelgoedartikelen die ontworpen zijn om kinderen (en soms ook volwassenen) op een speelse manier bewust te maken van duurzame energiebronnen en milieuvriendelijke technologieën. Deze speelgoedartikelen gebruiken of demonstreren het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne-energie, windenergie, waterkracht of zelfs kinetische energie, om te werken. Het doel van green energy toys is niet alleen om te entertainen maar ook om educatieve waarde te bieden door gebruikers te leren hoe duurzame energie werkt en het belang van milieubescherming te benadrukken.

Deze speelgoedartikelen zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar stimuleren ook interesse in wetenschap, technologie, techniek en wiskunde en moedigen een milieuvriendelijke levensstijl aan vanaf jonge leeftijd.