Skip to content

Bestelinformatie

BESTELPROCES

Stap 1:
Plaats één of meerdere producten in de winkelwagen door op de “bestellen” knop te drukken bij het product. Als je klaar bent met shoppen druk dan op de knop “afrekenen” rechts boven in het scherm.

Stap 2:
Je kan betalen met of zonder een account. Klanten met een account kunnen inloggen en hoeven niet opnieuw alle gegevens in te vullen.
Vul je persoonlijke en adresgegevens in. Indien gewenst kan je kiezen voor een ander afleveradres. Kies een verzendmethode (verzenden of afhalen op afspraak in Bussum) en een betaalmethode (zie betalingsmogelijkheden). De velden met een “*” zijn verplicht in te vullen velden.
Voeg indien gewenst een persoonlijke boodschap toe in het opmerkingenkader.

Stap 3:
Je dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Het plaatsen van een order geeft verplichtingen.
Klik op de knop “bestel met betaalverplichting”

Stap 5:
De order is bevestigd. Je ontvangt direct een orderbevestiging op het opgegeven e-mailadres. Let op indien je geen orderbevestiging hebt ontvangen is de order niet bij Green Energy Toys binnengekomen!

Indien je hebt gekozen voor “Overschrijving” dien je binnen 5 dagen het totaal bedrag over te maken op rekeningnummer 5370051 (IBAN NL10INGB0005370051 | BIC/SWIFT INGBNL2A ) ten name van Green Energy Toys te Bussum onder vermelding van het ordernummer.

VERZENDKOSTEN GREEN ENERGY TOYS

Verzendkosten in Nederland en België worden door het webwinkelsysteem automatisch berekend op basis van het gewicht en de omvang van de artikelen.
Verzending via PostNL (met handtekening voor ontvangst in Nederland). Verzending van pakketpost is te volgen via www.tracktrace.nl

Nederland
Brievenbuspost €2,35
Pakketpost €5,95

België
Brievenbuspost €3,95
Pakketpost €7,95

Voor informatie over verzendkosten naar andere landen mail naar info@greenenergytoys.nl
Verzending binnen 24 uur na ontvangst van betaling.

Overkomstduur Nederland i.p. 1 werkdag, België 3-5 werkdagen
Let op: PostNL bezorgt geen brievenbuspost op zondag, maandag en feestdagen. Pakketpost verzonden op zaterdag wordt niet eerder bezorgd dan op dinsdag.

BETALINGSMOGELIJKHEDEN GREEN ENERGY TOYS

Bij Green Energy Toys kun je op de volgende manieren betalen:

– iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

– Bancontact/Mister Cash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.
Met Bancontact/Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

– Vooraf overmaken (overschrijving)

Bij vooruitbetaling wordt er na het plaatsen van je bestelling een email naar je verzonden met hierin een samenvatting van je bestelling, het factuurbedrag en de rekeninggegevens (IBAN NL73INGB0008761880 | BIC/SWIFT INGBNL2A ). Vooruitbetalen is een veilige manier van betalen die geen extra kosten met zich meebrengt. Het duurt 1 tot 2 werkdagen voordat Green Energy Toys je betaling heeft ontvangen. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van je bestelling. Zodra de betaling binnen is, ontvang je hiervan een bevestiging en wordt je bestelling binnen 24 uur verzonden.

– Betalen bij afhalen
Het afhalen van je bestelling is mogelijk op afspraak. Betaling à contant, pinnen is helaas niet mogelijk.

RETOURNEREN/ HERROEPEN KOOPOVEREENKOMST

Wanneer je een product koopt bij Green Energy Toys, dan heb je een afkoelingsperiode van 14 dagen . Je kan, zonder opgaaf van reden, de koop binnen 14 dagen na ontvangst van je order ontbinden (herroepen). Je dient het product binnen 14 dagen na het ontbinden (heroepen) van de koopovereenkomst terug te zenden naar Green Energy Toys (herroepingsrecht). Het volledige aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten) wordt vervolgens binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst aan je terugbetaald.

Hierbij zijn een aantal zaken van belang:

Veertien dagen na ontvangst van je order vervalt je herroepingsrecht
De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant
Artikelen met gebruiksschade worden teruggenomen, maar de eventuele herstelkosten kunnen in rekening gebracht worden bij de klant. Probeer daarom de verpakking na ontvangst van de bestelling zorgvuldig te openen en slechts zodanig uit te pakken als nodig is om te beoordelen of het artikel gewenst is.
Voor het retourneren van artikelen verzoeken wij je eerst contact met Green Energy Toys op te nemen per telefoon of per email en/of de retouraanvraag in te vullen (“retourneren” onder aan de pagina) of het Formulier voor herroeping (klik hier voor het formulier).

KLACHTEN

Klachten over je bestelling of onze webshop?

Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd, volledig en duidelijk omschreven, bij voorkeur via email (info@greenenergytoys.nl), worden ingediend bij Green Energy Toys, nadat je de gebreken hebt geconstateerd.
Klachten worden binnen een termijn van 10 werkdagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door Green Energy Toys binnen een termijn van 10 werkdagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.