Skip to content
Over ons

Over Green Energy Toys

In 2010 kwam Eddy Hendriks op zijn zoektocht naar educatief speelgoed voor zijn kinderen in aanraking met speelgoed op zonne-energie. Hij was zo enthousiast over de verschillende educatieve en groene producten dat hij besloot, naast zijn werk als arts, het bedrijf Green Energy Toys op te richten.

Green Energy Toys heeft als doel om kinderen met groen speelgoed op een leuke en speelse wijze kennis te laten maken met duurzame energie. Jong geleerd is oud gedaan. De producten die Green Energy Toys verkoopt moeten op een verantwoorde manier vervaardigd worden met respect voor de mens en zijn omgeving. 

Producenten en importeurs dragen vaak bij aan educatieve en ecologische projecten om mensen in minder ontwikkelde gebieden te onderwijzen en ondersteunen.

Green Energy Toys streeft ernaar verzend- en vulmateriaal her te gebruiken.

De producten van Green Energy Toys zijn niet alleen interessant voor kinderen maar ook uitermate geschikt als duurzaam relatiegeschenk voor bedrijven.

 Waarom Green Energy Toys

Green Energy Toys is de webshop voor groen speelgoed. Duurzame cadeaus voor jong en oud en ook heel geschikt als relatiegeschenk.

PostNL, binnen 48 uur

Verzending

PostNL, binnen 48 uur
14 dagen herroepingsrecht

Retour

14 dagen herroepingsrecht
Leuke acties

Lage prijzen

Leuke acties
Mail of bel ons

Support

Mail of bel ons